Ons bedrijf

DeSinkel is een label/merknaam van het software development bedrijf Inmote BV. Inmote BV is gevestigd in Nijverdal (Nederland) en Mettmann (Duitsland). Onze vestiging in Nijverdal bestaat uit een bedrijfhal voor opslag van goederen met bijbehorende kantoorruimtes.

Inmote BV is een bedrijf dat software op maat maakt. Alle software voor de shops van DeSinkel zijn in eigen beheer ontwikkeld door Inmote BV. Voor verkoop richten we ons op Nederland, België en Duitsland. We verkopen via eigen shops alsmede via platformen als bol.com en Amazon.

We pogen een eerlijke scherpe prijsstelling te hanteren. We pogen een scherpe prijsstelling te combineren met een goede bereikbaarheid (e-mail en telefoon) en uitstekende service. Dit bereiken we mede door producten direct vanuit onze distributeurs en leveranciers naar de eindklant te versturen. Dit zorgt dat de transport kosten laag blijven. Ook pogen we onze voorraden en retouren minimaal te houden.

Wilt u producten afhalen in Nijverdal of Mettmann, dan is dit mogelijk op afspraak. Ook voor een kennismaking bent u natuurlijk van harte welkom. We zullen zorgen dat de koffie (of thee) klaar staat!

Ons team

Inmote heeft een klein team van ontwikkelaars. De meeste ontwikkelaars werken op klantspecifieke projecten op klantlocatie.

René en Jessica werken met name aan DeSinkel. Daarbij richt René zich met name op het ontwikkelen van software voor de shops en de verkoop via platformen. Jessica houdt zich bezig met de operationele zaken binnen DeSinkel. Dit zijn taken als bestellingen afhandelen, retouren aannemen en administratie voeren.